Hvad er coaching?

Styrkebaseret coaching

Jeg er uddannet indenfor en coachretning, som tager udgangspunkt i den positive psykologis mindset: At alle mennesker besidder styrker og ressourcer, som det er muligt for det enkelte menneske at blive bevidst om og at sætte i spil i de udfordringer, som vi møder igennem livet. Jeg tilbyder coaching indenfor alle områder.

Coaching som metode er unik, forstået på den måde, at en coach ikke kommer med svarene til sin klient. En coach stiller spørgsmål, som får klienten til selv at finde svarene. For det er nemlig inde i os selv, at svarene findes. De svar som er rigtige for dig. Og det er kun dig der ved, hvad der er rigtigt for dig. Men det kan være svært selv at komme derind, hvor svarene er. Komme ind bag logikken, ind bagved alt det man synes man bør, alt det som man har lært igennem livet er det rigtige at gøre, men som man måske er begyndt at stille spørgsmål ved. Der kan en coach hjælpe. Hjælpe til at finde ind til de svar, til den stemme, som man måske har lukket godt og grundig ned for.

Coaching er altid et parløb. En god coachsession opstår, når coach og klient arbejder imod det samme mål. Når begge involverer sig i at arbejde i samme retning og sammen tager ansvar for at nå i mål.  Derfor er coaching hårdt arbejde, forstået på den positive måde. Som klient tager man selv ansvar for at nå i mål med sin udfordring – igennem coaching laver man aftaler med sig selv, og står på den måde også til regnskab overfor sig selv. Som din coach vil jeg støtte dig hele vejen – også når det er svært.

mors hjemmeside (2 of 3)

Jeg coacher som nævnt indenfor alle problematikker. Måske har du en dårlig vane, som du gerne vil udfordres på at slippe? Måske er du et sted i livet, hvor du bare ikke er glad længere, men ikke helt ved, hvad grunden er? Måske står du uden job og skal til at finde fodfæste på ny? Måske har du bare brug for en der lytter, og som kan udfordre dig på de ting du er kørt fast i?

Ingen problemer er forkerte. Hvis det er et problem for dig, og du er kørt fast i at få hul på en løsning, så kontakt mig, så ser vi, om vi kan finde en vej ud sammen. Som ICF uddannet coach coacher jeg ud fra internationale etiske standarder, som bl.a. sikrer klienten fuld fortrolighed og respekt for de problemstillinger, der kommer i spil. Det er altid dig som klient, der vælger den udfordring, som du ønsker at blive coachet på, og jeg kan aldrig arbejde længere, end du selv har lyst til. Jeg møder dig der hvor du er, og har dyb respekt for den vej, du vælger at gå – og der vil være en vej som føles rigtig for dig, og det er den, vi sammen finder frem til.

En coachsession varer 60 min. Alt efter problemstillingen, skal du regne med et forløb på 4-5 sessioner, for at få det fulde udbytte af coachingen. Inden vi laver en aftale om et forløb vil jeg altid indlede forløbet med et forberedende og uforpligtende møde, hvor vi taler om din problemstilling. Hvis ikke jeg mener jeg kan hjælpe dig med din udfordring, vil jeg sige det til dig og foreslå andre muligheder for hjælp.

Det er muligt både at købe enkeltsessioner og forløb.

Kontakt mig på wennerlin@gmail.com for at høre mere.